MEGA TRUCK FESTIVAL

Verslag Show Walibi World te Biddinghuizen 2 & 3 Juli 2005 Mega Truck Festival

zhet festijn begon voor ons al op vrijdag 1 juli, met het inpakken van de aanhanger. hierbij hadden we al veel voorpret.

zaterdag 2 juli zijn we vroeg vertrokken richting biddiinghuizen, om daar op tijd de stand klaar te hebben voor de show. nadat we ons hadden gemeld bij de ingang, konden we op zoek naar onze plek. die was op zich gauw gevonden, alleen onze marktluifel was niet aanwezig. het bleek dat deze geleend was, maar nadat die gevonden was kon het opbouwen beginnen. tijdens de opbouw kwamen de eerste bezoekers al bij ons kijken. we hebben ze vriendelijk verzocht later terug te komen, zodat we rustig verder konden.

het weer was gelukkig goed, zodat het publiek al snel in grote hoeveelheden over het terrein liep. na het opbouwen werd het direct druk aan de stand. enkele modellen werkten als magneten, want men wees elkaar erop. hierdoor kwamen veel vragen, die we op nette manier beantwoord hebben.

enkele van de gasten gaven ons complimenten over de opbouw van de stand en de manier waarop de informatie werd verstrekt. onder hen waren een man uit engeland en enkele belgen.

de zondag verliep rustiger dan de zaterdag. de temperatuur was hoger en het aantal bezoekers lager. ook op zondag was er nieuwsgierig publiek, zodat er weer veel vragen beantwoord moesten worden. na een prettige dag op het evenemententerrein, moest er al weer afgebroken worden. we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde show.

we bedanken iedereen voor de belangstelling en hopen u weer eens te zien op een van onze shows.  

FOTO'S GEMAAKT DOOR WR NIJHOLT