DONATEURSDAGEN DAF-MUSEUM 2005

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN VERGROTING

Verslag Show in het DAF-museum te Eindhoven, 22 & 23 oktober 2005

De show in Eindhoven begon voor ons al op vrijdag 21 oktober, toen we de stand mochten opbouwen. tijdens het opbouwen kwamen er al bezoekers van het museum kijken naar wat er op de stand kwam te staan. we kregen al mooie reacties, ondanks het feit dat de stand nog niet klaar was.

zaterdag kwamen er redelijk veel bezoekers op de donateursdagen af, wat ook weer veel mooie reacties en complimenten opleverde. vooral de modellen van de longline en het model van de daf xf95 105 (de allernieuwste) trokken veel bekijks. bij vlagen stonden er meerdere rijen belangstellenden voor de stand. Het was een gezellige drukte tijdens deze eerste dag.

zondag was het in het begin niet echt druk, waar toch vrij snel verandering in kwam. het werd iets drukker dan op de zaterdag, maar het was weer bijzonder gezellig. ook nu kregen we veel complimenten over de modellen en de opstelling van de stand.

we hebben tijdens dit weekeinde veel vragen moeten beantwoorden, wat het voor ons toch extra leuk maakte. tijdens de gesprekken met de belangstellenden was er vooral veel lof over de manier van presenteren van de modelbouw-hobby.