HOBBYBEURS 2005

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN VERGROTING

HOBBYBEURS 2005

de show in het FEC in Leeuwarden begon voor ons op de dinsdag, toen de cabine geplaatst werd en wij mochten beginnen om de marktkramen aan te kleden. ook werden er voor ons vlaggen opgehangen boven onze stand.

op woensdag hebben we de stand verder opgebouwd. er kwamen ondertussen ook andere standhouders binnen, waarvan sommigen al kwamen kijken bij onze stand.

donderdag waren wij vroeg aanwezig, zodat we nog enkele aanpassingen konden doen, en er voor konden zorgen dat de show draaide voor de bezoekers. het werd gezellig druk. onder de bezoekers veel belangstellenden voor onze stand, en vooral de cabine was erg in trek. dit heeft er voor gezorgd dat we meer bij de cabine te vinden waren, dan dat we achter onze stand hebben gezeten. van de bezoekers kregen we weer veel complimenten, voor de opbouw van de stand, en ook voor de uitleg over de producten van daf. onder de bezoekers was ook een engels echtpaar, wat ons ook complimenten gaf.

vrijdag was net als de vorige dag een gezellige dag, met weer veel belangstelling voor de cabine. Ook nu kregen we weer veel complimenten, en vloog de dag om.

zaterdag was het nog wat drukker dan de vrijdag. onder de bezoekers nu ook jeugd, die soms niet uit of bij de cabine vandaan te slaan was. ook nu weer complimenten, en leuke reacties. vooral sommige ouders moesten lachen om de reacties van hun kinderen over de cabine.

zondag was de drukste dag van alle vier, wat er voor zorgde dat ook nu de tijd weer voorbij vloog. ook nu trok de cabine weer veel bekijks, van jong en oud. we kregen ook nu weer te horen dat de stand en de cabine er netjes en verzorgd bij stonden, en ook de complimenten bleven binnenstromen. na sluiting van de beurs moest de stand opgeruimd worden, wat nog de nodige tijd duurde. na het inpakken konden we de thuisreis aanvaarden, om thuis de spullen uit te pakken.

we kunnen op een mooie beurs terugkijken.

we willen de organisatie van de hobbybeurs en de medewerkers van het fec in Leeuwarden hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de hulp gedurende deze week.