Van Team Dafverzamelaar voor Patricia

Maximaal 100 tekens mogelijk per bericht, je kunt ook een bericht achterlaten in ons gastenboek.

 

Patricia

29 januari 1971 - 30 maart 2008

 

Zondag 30-03-2008

Vandaag kregen wij het trieste bericht dat ons al gewaardeerde teamlid Patricia na een kort ziekbed is overleden. De verslagenheid in het team is groot. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit grote verlies. Wij zullen Patricia nooit vergeten.

Teamleider  W.R. Nijholt van Team Dafverzamelaar

   

Lieve patricia,

 

WAAROM JIJ ???

Door toeval ben je met ons in contact gekomen,dat was vorig jaar november bij de hobbybeurs in Leeuwarden .Het klikte meteen goed tussen ons en je ging er dan ook voor de volle 100% tegenaan om ons helpen bij de beurs. Je vertelde ons dat je wel vaker wilde helpen om samen shows te willen draaien.

Ook leefde je naar evenementen en samenkomsten toe die je dan ook altijd met veel plezier bezocht.

Niets was te veel voor je en je had ook veel goede ideeŽn. Je was ook een heel goed luisterend oor en aanspreekpunt voor ons als we een probleem hadden en je wist ons dan ook weer op te vrolijken.

We hadden je nog heel lang in ons midden willen hebben en veel plezier met je willen beleven.

Maar het heeft niet zo mogen zijn.

Waarom jij???? Dat is een vraag die niemand kan beantwoorden.

Rust zacht lieve, lieve patricia, namens team daf verzamelaar :bedankt voor alles wat je gedaan hebt en je blijft voor altijd in onze gedachten !!!!

   
Reactie van Daf Trucks Eindhoven;

Beste team daf verzamelaar,

Wat vreselijk van Patricia. Veel te jong en ook nog zo plotseling na een kort ziekbed. Dit verwacht je niet, maar het overkomt ons allemaal. Heel moeilijk om dat te verwerken. Dat kost gewoon veel tijd, en vergeten doe je het nooit en dat moet ook niet. Wil jij aan haar familieleden en aan de andere teamleden mijn welgemeende deelneming betuigen, want als iemand van de DAF-familie overlijdt voelen wij ook in Eindhoven dat als een gemis.

 

Met vriendelijke groet,

Daf trucks Nederland.

 
Reactie WTC Expo Leeuwarden;
   

 

Beste team daf verzamelaar,

Geschokt zijn wij ook hier door het plotselinge bericht van het welvallen van jullie team lid Patricia. Langs deze weg willen wij jullie dan ook onze oprechte deelneming betuigen met dit verlies en heel veel sterkte en kracht wensen voor de toekomst.

Namens het WTC Expo